Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden henüz fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve onat eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yöntem Odası Yangın Bapları : Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yerı dizi otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı olabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Bununla baş başa zirdaki kriterlere ehil olan yerlerde sessiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine tatminkâr olarak belirlenen yerlere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i kavramak kucakin tıklayın.

Yangın yahut ivedili kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, ansızın şu denli Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul insanoğlunun hızlıca çıkış yapabilmesi muhtevain yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve amelî olması mazmunına hasılat.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page